Skoler

Skal skoleeleverne ud i naturen? Så kom forbi Fyelmose Put & Take, her har vi et naturskønt område, med rigtig gode fiskemuligheder. Vi har børnesøen, hvor børn under 13 år kan fiske, samt Natursøen og Familiesøen hvor dem over 12 år fisker (børn må ligeledes fiske i de andre søer). Vi kan tilbyde fiskekort, så i blot fisker den tid i ønsker, eller lave et arrangement ved mere end 10 fiskere. Skal i leje en sø, eller ønsker særlig udsætning, så kan vi også klare dette. Det er muligt at have sit eget område, med borde og bænke til når madpakken skal nydes eller blot information gives. Vi vil gerne forsøge at opfylde alle jeres ønsker, så kontakt os endelig.

Kontakt os på info@fyelmose.dk for yderligere priser, ledige datoer eller anden information inden i kommer.

Skal du stå for et event?

Lad os hjælpe dig med at lave en fantastisk dag hos Fyelmose Put & Take.