Firmatur

Skal du arrangere noget for dine kollegaer, ansatte eller hele firmaet? Så er vi klar til at tage imod jer, vi kan tilbyde nogle skønne naturomgivelser, en unik Put & Take sø med gode fangstmuligheder.

Det er muligt at fiske i både Familie søen og Natursøen, i blandt andre lystfiskere, vil i have jeres egen sø, med egen udsætning, så kan vi ligeledes klare dette. Det er ligeledes muligt, at få sit eget område, så i kan hygge jer samlet.

Vi er friske på at skræddersy jeres arrangement, så vidt muligt efter jeres ønsker.

For mere information så som priser, ledige datoer og praktiske oplysninger, kontakt os da på info@fyelmose.dk

*Arrangementer er på mere end 10 personer som fisker.

Skal du stå for et event?

Lad os hjælpe dig med at lave en fantastisk dag hos Fyelmose Put & Take.