Med Havheksen på job

Mit navn er Lene Valbjørn. Jeg er Fyelmose Havheksen, 56 år gammel og gift med Åmanden. Mine kontaktdata er: Mobil: 6066 2928 / lene@fyelmose.dk.

Livet skal leves forlæns og ikke baglæns, velkommen til Havheksens univers.

At være senior iværksætter – midtvejs i livet og lidt klogere på verden og mig selv end tidligere, er skønt og har givet mig en afklaring og ro omkring hvem og hvad jeg er, kan, vil, tør og gør. 

Jeg har for længst sluttet fred med Emma Gad og Janteloven. Jeg elsker LIVET og lever efter princippet at næsten alt er muligt når man tænker i løsninger i stedet for begrænsninger og lidt længere end til ”vi plejer” og ”vi er vant til”.

Jeg er både kærnedansk og verdensborger. Jeg er født i Danmark men har arbejdet og boet rundt om i verden i en stor del af mit voksenliv, bl.a. i Malaysia som i hjertet er mit andet hjem. Jobmæssigt har jeg i næsten 30 år arbejdet med forretningsstrategi og konceptudvikling, mærkevarekoncepter, ledelse, internationalisering og global vækst.

Jeg føler mig privilegeret og ydmyg over at bo og arbejde ved Fyelmose. Jeg føler mig samtidig utrolig taknemmelig over, sammen med Svend Erik, at have turdet gribe muligheden for at udvikle og skabe ”VORES FYELMOSE” en anderledes natur- og fiskeoplevelse for rigtig mange mennesker.

I min dagligdag er jeg Fyelmose blæksprutten. Det er mig der er ansvarlig for hele den forretningsmæssige del af vores meget alsidige virksomhed. Det er også mig der står for indkøb af fisk og indkøb af varer til grejshoppen samt for markedsføring og afholdelse af kundearrangementer og events.

I Sø-grejshoppen er jeg Grejmandens lærling. Jeg suger til mig og er ved at være ret god til at sælge fiskegrej selvom jeg, som det eneste medlem af Team Fyelmose, ikke er lystfisker.

Jeg har også æren af at ko-ordinere og holde styr på alle de mange spændende ting vi konstant har gang i og det er ikke så lidt, skal jeg hilse og sige!

Jeg glæder mig vildt til mit næste Havhekse-projekt, nemlig opbygning af Havheksens Madskole hvor jeg vil gøre mit til at flere af vores gæster spiser mere fisk og med glæde. Vores lækre økologiske ørreder fra vores børnesø, er ideélle til ørredpølser, smager himmelsk i lasagne, er perfekte til fiskedeller og kan som ”pulled ørred” blive til en velsmagende pizza.

Det jeg elsker allermest ved mit job og min og Åmandens selvvalgte Fyelmose Livsstil er at opleve hvordan vi og Fyelmose får en helt speciel plads i mange af vores gæsters liv og dagligdag. Det gør mig glad, hver evig eneste dag …

underskrifter/havheksen.png

Bedste hilsner,
Havheksen

bubblemedia