Vores helårsfaciliteter

VORES FYELMOSE ER DIT FYELMOSE

Vi tilbyder udendørsoplevelser året rundt og tilpasser vores faciliteter til de danske 4 årstider med både deres charme og udfordringer.

Fyelmose er absolut en fiskepark men vi er også en naturpark og en oplevelsespark, med fokus på aktiviteter udover lystfiskeriet.

Vi har året rundt, gæster der besøger os i et par timer og gæster der planlægger heldagsture eller længerevarende arrangementer. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde faciliteter som gør det muligt at færdes hos os i naturen, uanset om solen skinner, om det regner eller sner.

For os er det både og, ikke enten eller ...... naturligvis forventes det ved en ørredfiskesø at vi prioriterer fisk og ordentlige forhold omkring vores fiskevand og det gør vi i høj grad ved Fyelmose. Men derudover finder vi det også vigtigt at kunne tilbyde ordentlige hygiejneforhold da vores fisk er en letfordærvelig fødevare og at kunne tilbyde toiletforhold samt både indendørs- og udendørs spise- og samlingssteder således at det sociale og hyggen kan kombineres med fisketuren.

Parkeringsplads

Stort anlæg - lille p-plads.

Et besøg starter og slutter på vores P.plads som er det sted på matriklen der lige nu gir os størst udfordringer, simpelthen fordi den er alt for lille.

Fyelmose er en stor fiskepark og vi har plads til rigtig mange gæster, uden er man på nogen måde står skulder ved skulder ved vores søer eller krydser fiskeline.

Vi mangler p.pladser og det gør at vi altid forsøger at ”pakke bilerne” så tæt som muligt. Det kan derfor godt se voldsomt ud når man ankommer og ser biler holde i 3 rækker foran anlægget og nogle gange også i begge sider af vejkanten langs Birknæsvej.

Vi håber at ingen gir op og kører igen fordi det ser ud til at vi er overfyldt – det er vi som regel ikke da vi har 55.000m2 fiskevand og masser af fisk samt 2km. søbred og masser af naturarealer at fordele sig ud på.

content/faciliteter/parkering.jpg

Informationsbygning og toilet

Vores toilet og information er tilgængelige året rundt. Du kan i informationen købe fiskekort og levende orm og du kan benytte vores vareautomat og ismaskine samt vores digitale Turist Infoskærm opsat af VisitHorsens. Vi har også en brochure reol med inspiration til hvad der sker i vores nærområde.

Det er også i vores informationsrum, at du kan følge med i alt der sker hos os og hvilke events og arrangementer vi kan tilbyde.

Indendørs renserum

Vi tillader ikke at der renses fisk direkte ved vores søbredder. Vores renserum ved siden af informationen byder på koldt og varmt vand og affaldscontainer til fiskeaffald. Har du ikke selv slagte- og fileteringsknive, så kan du låne af os. Vi hjælper dig også gerne med at rense og filetere din fangst. Det er også i renserummet at du finder en vægt, ifald du ønsker at få vejet din fangst.

Fødevarehygiejne betyder meget for os og vi ser derfor gerne at du lægger din fangst på is straks efter at den er landet og aflivet. Fisk er en letfordærvelig fødevare og kan nemt ødelægges hvis den får lov til at ligge frit i græsset i for varmt vejr eller hvis den placeres direkte på jorden.

Vi tilbyder gratis plasticsække og sælger is for 20kr. Vores ismaskine finder du i vores information.

Vores indendørs- og udendørs gæsteområder

Vi har prioriteret at have mange spise- og samlingssteder hos os og de kan alle frit benyttes af vores fiskende gæster. Hvis I er et større gruppe som ønsker at kunne benytte et specifikt opholdsområde hos os, så anbefaler vi at du ringer og reserverer i forvejen så du er sikker på at det er ledigt.

  • Vi har 1 indendørs sø-terrasse med udsigt over både natursøen og familiesøen.
  • Vi har 1 udendørs sø-terrasse med udsigt over både natursøen og familiesøen.
  • Vi har 1 udendørs sø-terrasse med udsigt over natursøen.
  • Vi har 1 udendørs sø-terrasse med udsigt over børnesøen.
  • Vi har 11 mobile overdækninger langs søbredderne – også ude på vores fiskbare øer.
  • Vi har 20 ”Grill-selv-områder” fordelt over hele sø-anlægget.
  • Vi har 60 bord/bænkesæt fordelt over hele sø-anlægget.

Fyelmose indendørs- og udendørs sø-terrasse mod natur- og familiesøen

Indendørs er der plads til 24 siddende gæster. Udendørs er der grillfaciliteter og plads til 30 siddende gæster.

Fyelmose udendørs sø-terrasse mod natursøen

Denne udendørs sø-terrasse er beliggende ved siden af Sø-grejshoppen og har plads til 30 siddende gæster

Fyelmose udendørs sø-terrasse mod børnesøen

Denne udendørs sø-terrasse er beliggende naturskønt mellem vores privatbolig og børnesøen og har plads til 24 siddende gæster (på luftfoto ses den til venstre for børnesøen, oppe på raposét).

Fyelmose mobile overdækninger

Vi har 11 lækre mobile overdækninger placeret rundt ved søbredderne – også ude på to af vores fiskbare øer.

Overdækningerne er stadig åbne i den øverste del da vi arbejder på at lave temafortællinger relateret til lystfiskeri som skal illustreres i billeder og tekst på plader og indsættes i de åbne felter.

Fyelmose "Grill-selv-områder"

Vi har 20 ”Grill-selv-områder” fordelt over hele sø-anlægget. Hver grill har en grillrist og en stålbørste samt en affaldsspand og et madlavningsbord som gør det nemt at tilberede sine medbragte lækkerier. Bordet må naturligvis IKKE bruges til at henlægge sin fangst. Hvis du ikke ønsker at benytte vores grill, må du godt medbringe din egen engangsgrill eller gasgrill. Det er dog ikke tilladt at forlade sin grill mens den er i brug, eller at efterlade en grill mens der stadig er ild i grillkul. Brugte grillkul må heller ikke smides i affaldsspanden før de er helt kolde.

Fyelmose ”bord/bænkesæt”

Et bord er ikke kun et bord og en bænk ikke kun en bænk. Vi har investeret i ikke mindre end 60 lækre bord/bænkesæt med ryglæn og siddeplads for enderne. De står placeret hele vejen rundt om sø-anlægget. Vi har gjort os umage for at skabe en masse ”hyggekroge” i læ af skrænter og træer og glæder os over at se så mange gæster udvide fisketuren med kaffe og madhygge, både morgen, middag og aften – året rundt. Vi nyder naturligvis også at bordene ofte er FYLDT op med fiskekasser, powerbait og alt det som enhver lystfisker naturligvis har brug for når fiskene skal overlistes.

Fyelmose helårstelt med og uden forplejning

Er I mange mennesker som ønsker at mødes for at fiske og hygge, ja så har vi også et lækkert helårstelt med borde og stole samt service til 50 personer. Ønsker I også at vi skal stå for kaffen, morgenmaden, frokosten eller middagen så er det også muligt. Telt og forplejning skal bookes på forhånd hvilket nemmest gøres ved at kontakte Havheksen på mobil 6066 2928.

Fyelmose for børn

Ved siden af vores børnesø har vi en legeplads. Den består i dag af et legetårn, gynger, vippedyr og en trampolin og den udvides løbende med nye aktiviteter. Vores børneområde har udover legeplads også 3 picnicområder og to mobile overdækninger. Området bruges, året rundt, bl.a. til familieudflugter og afholdelse af børnefødselsdage.

Fiskekort til børn og unge til og med 15 år, har hos os ingen begrænsning i tid. Vi ønsker at børn skal kunne kombinere fiskeri og leg uden at tage hensyn til hvor megen tid de bruger ved søbredden og på legepladsen. Vi gir dem al den tid de ønsker begge steder.

Her er alle velkommen

Med vores 3 søer og andre faciliteter rundt langs bredden, kan vi rumme alle der finder fiskeri lige så dejligt, befriende og sjovt som vi gør. Vi har inddelt vores gæster i kategorier, for at gøre det nemmere for dig at se, hvad vi kan tilbyde dig.

bubblemedia