Familieskovtur

De fleste familier har en eller flere familieudflugter i årets løb og hvor alle, fra nær og fjern mødes og hygger sammen. Vores beliggenhed midt imellem Skanderborg og Horsens er centralt for de fleste uanset om man kommer sydfra eller nordfra. Vi har, både sommer og vinter, dannet rammen om rigtig mange familiesammenkomster.

I kan under ”Vores Faciliteter” se vores forskellige sø-terrasser og grillfaciliteter. I er velkomne til at medbringe egen grill eller I kan bruge vores. I er ligeledes velkomne til selv at medbringe al forplejning eller I kan få Havheksen til at sørge for kaffen – morgenbuffet – frokost eller middagsmaden.

Vi har gratis lånefiskestænger og gratis hjælpetræner.

Vi har en tommelfingerregel om at minimum halvdelen af deltagerne i et selskab køber fiskekort. Derudover beder vi alle der ikke fisker om at betale 25kr. per person for benyttelse af vores faciliteter.

Det er en god idé at booke en familieudflugt i god tid. For nærmere information og reservation er du velkommen til at kontakte Havheksen og tage en snak om dine ønsker og behov. Kontaktdata: Mobil +45 6066 2928 / e-mail. lene@fyelmose.dk

Print i A4-format her...

bubblemedia