Gratis hjælpetræner

Vi elsker når vores gæster fanger fisk hos os og vi gir gerne en hjælpende hånd, både med grejopsætning og med fiskeriet. Ved Fyelmose har vi, året rundt, gratis hjælpetræner. Både Åmanden, Grejmanden og Troldmanden træder til med glæde, når der er behov.

Du er altid velkommen til at spørge efter hjælp under dit besøg. Du kan også inden din ankomst kontakte os og reservere hjælp til et kommende besøg for dig selv eller en gruppe. Du kan enten kontakte Grejmanden på mobil: 9330 6003 eller Havheksen på mobil: 6066 2928. Du kan også sende e-mail til: contact@fyelmose.dk.

Vi viser dagligt hvordan man laver en bombarda opsætning og hvordan man bedst former powerbait. Vi inviteres også ofte med i renserummet for at undervise i hvordan man parterer og fileterer en ørred. Der er ikke noget du ikke kan bede om hjælp til, og ikke noget vi ikke vil hjælpe med, altså udover at fange fisken for dig, det må du selv klare.

Åmanden elsker når han er hjælper ved børnesøen og har igennem tiden introduceret rigtig mange børn, skoleklasser og gæster ved børnefødselsdage til lystfiskeriet. Vi er super gode til at forklare hvad der er op og ned på en fiskestang, vi laver kastekurser på græsset og sørger for at ”nyfiskere” bliver ordentlig introduceret til lystfiskeriet.

bubblemedia