Naturgrund med put and take er til salg

Naturgrund med put and take er til salg.

Ejendommen Fyelmose, som ligger på en stor naturgrund med fiskesø er til salg.  Faciliteter som betalingsrum, toilet og flårum er allerede tilstede. Naturgrunden er på ca. 20 tdl. hvoraf ca. halvdelen er fiskesø. Søen ligger naturligt i landskabet, og et kildevæld sikrer en vedvarende iltning og vandudskiftning med overløb direkte til Gudenåen. Dette sikrer en meget høj vandkvalitet og et sundt vandmiljø.

Der har aldrig været foretaget kunstig regulering af vandmiljøet, og søen har tidligere fået topkarakter for både vandkvalitet og naturskønhed af Danske Ørredsøer. Vanddybden er flere steder op til  14 meter, hvilket sikre optimale forhold for fiskene selv ved en varm sommer som i 2018.

Søen byder på gode udfordringer for lystfiskere, da den både er meget stor og byder på variende dybder, hvorfor fiskenes tilholdssteder ændrer sig med vejret. Der har tidligere været afholdt arrangementer med op til 80-100 lystfiskere, og dette kan søen sagtens bære, uden at fiske- eller naturoplevelsen ødelægges.

Der er et naturligt dyreliv i og omkring søen med både andefugle og råvildt, hvorfor der er virkelige gode muligheder for jagt på grunden.

Grunden grænser op til Gudenåen, som slynger sig uberørt gennem landskabet, med sving og dybe huller. Der er ca. 200 meter åbrink tilhørende grunden, hvor der er gode fiskemuligheder med blandt andet flue. Det er muligt at se både bækørred og stalling samt selvfølgelig gedde, ål, knude, aborre og skalle i åen.

Gudenå
« 1 af 7 »

Hele grunden er kortlagt af Horsens Kommune og er dokumenteret forureningsfri.

Det er nu, denne skønne, uspolerede naturgrund med put and take er til salg.