Liebhaverejendom beliggende i Midtjylland

Liebhaverejendom beliggende i Midtjylland

Liebhaverejendom beliggende i Midtjylland bestående af stuehus og 2 fritstående udbygninger sælges. Stuehuset, som er opført i 1913 og ombygget i 2002, har et samlet boligareal på 237 m2 i to plan.

« 1 af 12 »

Stueplan indeholder: udestue med udsigt over søen, lys entre, stor lys stue med stuk og panoramaudsigt over søen. Ældre køkken/alrum med klinkegulv og stuk samt trappe til 1. sal. Hertil kommer et værelse på 14 m2 med trægulv og stuk, mellemgang og toilet med hvidt skab og sort håndvask (granitex) samt vaskemaskine og tørretumbler (Miele).

1. sal indeholder: repos med 3-fløjet linnedskab, stor lys stue med trægulv, skrå vægge og skøn udsigt over søen, stort soveværelse med fransk altan og et 7-fløjet skab, som er trukket ud fra skunken, således at der er ekstra plads til opbevaring. Desuden er der et værelse på ca. 10 m2 samt badeværelse med hvide skabselementer, sort bordarrangement med 2 håndvaske (granitex), bruseniche og væghængt toilet. Badeværelset er østvendt, hvilket giver mulighed for at nyde nogle fantastiske solopgange sammen med den skønne udsigt over nabosøen.

Stuehuset er perfekt placeret i forhold til solen og søen, idet man har eftermiddagssolen helt fra om formiddagen til ud på aftenen, tillige med den bjergtagende udsigt over søen fra de vestvendte stuer i begge plan.

Den fritstående garage er på 36 m2 med hejseport. Det er et stort rum med mange anvendelses muligheder.

Endvidere er der en fritstående udbygning på 51 m2, som indeholder garage, dejligt stort bryggers med hvide elementer, lys træbordplade og grå klinker, fyrrum, hvor der både er fastbrændselsfyr og nyt pillefyr. Pillefyret tager automatisk over, når fastbrændselsfyret ikke bruges og vice versa. Pillefyret er tilsluttet internettet, hvor forbrug og status nemt kan overvåges. Fra fyrrummet er der udgang til et brændeskur, som dog ikke er godkendt.

Stue 1. sal
Lyst, lyst og atter lys
« 1 af 28 »

Desuden indeholder bygningen følgende rum, som har været anvendt til put & take: betalingsrum med grå klinker og lyse vægge, pænt badeværelse med hvide klinker på vægge og gulv, hvidt toilet og håndvask samt bruseniche. Endelig er der et praktisk flårum med grå klinker på gulvet og hvide klinker på væggene samt bordplade og vask i rustfrit stål.

Ejendommen har eget vandværk med anmærkningsfri vandanalyse.

Det er nu, denne sjældent udbudte liebhaverejendom beliggende i Midtjylland sælges.

Bygning 2
Er på 36 m2
« 1 af 4 »
« 1 af 8 »